Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Pastram legatura!

Pastram legatura!

La plecare ultimele vorbe de pe buzele fiecaruia nu au fost : "no" , "ioi" sau "servus"(OK nu au fost chiar ultimele dar au fost si ele pe acolo:D ), ci au fost "pastram legatura". Bogdana Avadanei(jud. Neamt) sa ocupat deja de un mijloc , zic eu eficient, pentru a reusi ce ne-am propus. Drept urmare invit pe elevii participanti din Cluj-Napoca si Piatra Neamt sa se inregistreze in acest grup de yahoo: http://groups.yahoo.com/group/topfse_group/


Vacanta placuta, spor si soare!
Marius
CNER CJ.

panait.marius
useravatar
Offline
1 Mesaje
Informatii despre utilizator in mesaje
Administratorul a dezactivat postarea publica.

POSDRU/90/2.1/S/61851

Training orientat spre practic? prin firma simulat?/de exerci?iu.

Solicitant

Parteneri

Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi IasiUniversitatea Alexandru Ioan Cuza IasiColegiul National Emil Racovita IasiColegiul National Petru Rares Piatra NeamtColegiul National Emil Racovita Cluj Napoca